| Guest, by registering on our forums, you will have access to many other sections than you currently do. So, why wait? Come join us today! |
Prompt closes in 60 seconds |
| Important Announcement: Dobrodošli, poštujte pravila i uživajte Svi članovi u grupi "Nepredstavljeni" bi trebali da se predstave kako dolikuje ovde: http://www.tuningstyling.net/forum/predsta...lanova-f14.html u međuvremenu im je ukinut search i PM kako bi ih podstakao na to. |
| mladen_89 | Jul 15 2010, 02:32 Post
#1 |
| Group: Stage: Stock Posts: 8 Joined: 8-March 08 Member No.: 107.102 Grad: Obrenovac Ime i Prezime: Mladen Automobil: Nadam se Opel Calibra | Cao svima,interesuje me da li je moguce u golf-a 4 1.9tdi koji ima obicnu (manual) klimu ubaciti automatsku klimu,i josh jedno pitanje.Prilikom promene instrument table i ugradnjom table koja ima ugradjen display za board computer da li je moguce zakaciti(to jest da li postoji dzek) kojim bih dobio i opcije board computera na tabli.Znam da je na opel calibri moguce pa me interesuje da li postoji slicno resenje i za golfa?HVala puno,poz |
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 6th September 2010 - 18:17 |