| Guest, by registering on our forums, you will have access to many other sections than you currently do. So, why wait? Come join us today! |
Prompt closes in 60 seconds |
| Important Announcement: Od danas 0% tolerancije za Off-Topic u svim mogucim temama!!! |
![]() ![]() |
| Glogi |
Apr 2 2007, 10:18
|
![]() zlojeb in da speed Group: Stage: Drift Posts: 1.668 Joined: 22-September 04 From: nEw nOw Member No.: 192 Ime i Prezime: Nemanja Glogovac Automobil: BMW e46 320d |
Nekad davno se pricalo o onoj spravi sto se pricvrsti na tockove pa na rub i tako se izvlace rubovi,ko to ima kod nas?ko to radi?
|
| saka |
Apr 2 2007, 10:57
|
![]() TS casopis Group: Moderator Posts: 4.718 Joined: 10-February 06 From: Beograd-Debrc Member No.: 101.394 Grad: Beograd-Debrc Ime i Prezime: Aleksandar A. Automobil: Nissan Terrano II 2.7TD - Seat Ibiza 1.4TDI -Mercedes E200CDI |
Mislis pravi alat?
Javi se Bati, skoro je napravio jednu (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) -------------------- |
| Glogi |
Apr 2 2007, 13:06
|
![]() zlojeb in da speed Group: Stage: Drift Posts: 1.668 Joined: 22-September 04 From: nEw nOw Member No.: 192 Ime i Prezime: Nemanja Glogovac Automobil: BMW e46 320d |
javice se bata ovde............ajde bato!
|
| bata |
Apr 2 2007, 14:01
|
![]() Samo vas posmatram... Group: Supermoderator Posts: 10.192 Joined: 3-April 05 From: Tokio Member No.: 100.427 Grad: Backa Palanka - Beograd Ime i Prezime: Miladin Panic Automobil: Citroen ZX 1.8i, BMW e30-sestak burazeru |
Evo me! Kazi sta te konkretno interesuje!? Masina je sastavljena i radi se kod Fandja sirenje rubova!
-------------------- Tokio city-samo kliknite bata_p@hotmail.com No way to run, No way to hide, I'm a highlander, I will find you. I borned before you, I'll die after you. My war is my war, I battle for the win. Don't write me! Don't cry me! My heart is full with pain! I `m not charitable!!! http://s3.bitefight.rs/c.php?uid=20139 |
| Glogi |
Apr 2 2007, 14:46
|
E to me interesuje,ima li ko blize?
Jel se ostecuje farba kad se izvlaci? |
| bata |
Apr 2 2007, 17:04
|
![]() Samo vas posmatram... Group: Supermoderator Posts: 10.192 Joined: 3-April 05 From: Tokio Member No.: 100.427 Grad: Backa Palanka - Beograd Ime i Prezime: Miladin Panic Automobil: Citroen ZX 1.8i, BMW e30-sestak burazeru |
Zavisi koliko siroko se ide! Za manje intervencije se moze posluziti i fenom a za vece ako ispuca boja mora se ici na farbanje! Sve zavisi i od boje kakva je!
Nemas nista blize! Jedino ako uskoro zavrsim jos jednu (a trenutno me mrzi i u guzvi sam) onda ce biti i u Tovarisevu kod Backe Palanke! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) -------------------- Tokio city-samo kliknite bata_p@hotmail.com No way to run, No way to hide, I'm a highlander, I will find you. I borned before you, I'll die after you. My war is my war, I battle for the win. Don't write me! Don't cry me! My heart is full with pain! I `m not charitable!!! http://s3.bitefight.rs/c.php?uid=20139 |
| dandy |
Apr 3 2007, 09:14
|
![]() Ne znam mnogo, al' ucim po malo,,,,Bosanac je toooooo Group: Stage IV Posts: 547 Joined: 28-November 05 From: Beograd Medakovic, Bijeljina Member No.: 101.231 Ime i Prezime: Mladen Balotic Automobil: GOLF 2 gtd |
Da da,,,osposobili smo obadvije,,,i za 5 i za 4 rupe, hahaha...dobra naprava....
Kao sto rece bata, ne puca farba,,,,pri manjim zahvatima,,,i kvalitetnom limu ruba,,,neki dan probali na yugu, i njemu se siri komplet limarija od prozora pa nanize,,,tako da je neupotrebljiva na tim kolima hahahha,,,tanak lim,,, -------------------- i tako....djevojka me prevarila sa deckom koji je stariji i jaci od mene, pa ja sad ne smijem nista da mu kazem,,,a hoce li me puno istuci ako mu pridjem i kazem da ne dira moju djevojku vise.....drugarica mi se "igrala" sa sargarepicom,,,da li je moguce da ostane u drugom stanju, i da li je izgubila nevinost,,.,, |
| saka |
Apr 3 2007, 13:38
|
![]() TS casopis Group: Moderator Posts: 4.718 Joined: 10-February 06 From: Beograd-Debrc Member No.: 101.394 Grad: Beograd-Debrc Ime i Prezime: Aleksandar A. Automobil: Nissan Terrano II 2.7TD - Seat Ibiza 1.4TDI -Mercedes E200CDI |
Odkud ti to da je na yugu tanak lim? Probaj da ga seces makazama, da vidis koliko tesko ide (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
-------------------- |
| dandy |
Apr 3 2007, 18:59
|
![]() Ne znam mnogo, al' ucim po malo,,,,Bosanac je toooooo Group: Stage IV Posts: 547 Joined: 28-November 05 From: Beograd Medakovic, Bijeljina Member No.: 101.231 Ime i Prezime: Mladen Balotic Automobil: GOLF 2 gtd |
ma znam da je debeo zato sam i rekao u sali tanak lim hahha...pa da je tanak lako bi se savijao a na njemu ko da je od betona, i nece rub nikako da ide, cijelo krilo hoce ali rub nikako
-------------------- i tako....djevojka me prevarila sa deckom koji je stariji i jaci od mene, pa ja sad ne smijem nista da mu kazem,,,a hoce li me puno istuci ako mu pridjem i kazem da ne dira moju djevojku vise.....drugarica mi se "igrala" sa sargarepicom,,,da li je moguce da ostane u drugom stanju, i da li je izgubila nevinost,,.,, |
| xoxo |
Apr 10 2007, 21:18
|
|
Group: Stage: Stock Posts: 22 Joined: 13-June 06 Member No.: 102.629 Ime i Prezime: obren Automobil: vw golf 1.6td |
E sa tom alatkom brat mi je pricao da on u nemackoj ocas posla izvuce rubove
|
| ZaX |
Apr 10 2007, 21:26
|
|
Group: Stage: Stock Posts: 37 Joined: 12-May 06 Member No.: 102.366 Ime i Prezime: ZaX Automobil: Nissan 200SX |
Stavio jučer šire gume na mog nissana (255/40/17") što je u kombinaciji sa mojim +22 9" felgama dovelo do laganog struganja po rubnjacima.
U pauzi između 2 kave g. Edvard Galić i ja smo obavili proširenje rubnjaka - po japanski...pogledajte video (IMG:http://thumbs.vidiac.com/8a6a4ad7-d2bd-4c01-bb95-049f60b18dad.jpg) Click here to see Video I kome sad treba ona sprava? (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) |
| dandy |
Apr 12 2007, 21:44
|
dobar fazon, ali moras priznati da se ovdje radi o jako malim izmjenama, tj jako malom prosirenju rubova, jer su ti vec prosireni i u pitanju je bilo samo dorada,,,
Ova alatka sto smo napravili moze da prosiri rubove za vise od 5 cm, naravno da tada mora da se farba ali za manja sirenja nema ostecenja farbe, slikacu ovih dana pa cu da pokazem kako izgleda -------------------- i tako....djevojka me prevarila sa deckom koji je stariji i jaci od mene, pa ja sad ne smijem nista da mu kazem,,,a hoce li me puno istuci ako mu pridjem i kazem da ne dira moju djevojku vise.....drugarica mi se "igrala" sa sargarepicom,,,da li je moguce da ostane u drugom stanju, i da li je izgubila nevinost,,.,, |
| ZaX |
Apr 13 2007, 13:02
|
|
Group: Stage: Stock Posts: 37 Joined: 12-May 06 Member No.: 102.366 Ime i Prezime: ZaX Automobil: Nissan 200SX |
QUOTE(dandy @ Apr 12 2007, 23:44 ) [snapback]140172[/snapback] dobar fazon, ali moras priznati da se ovdje radi o jako malim izmjenama, tj jako malom prosirenju rubova, jer su ti vec prosireni i u pitanju je bilo samo dorada,,, Nije bila u pitanju dorada i rubnjaci na autu su bili serijski do tada. LP ZaX |
![]() ![]() |
|
Lo-Fi Version | Time is now: 9th February 2010 - 04:17 |