Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Izvlacenje Rubova?
Tuning & Styling Forum > Automobili > Styling automobila
Glogi
Nekad davno se pricalo o onoj spravi sto se pricvrsti na tockove pa na rub i tako se izvlace rubovi,ko to ima kod nas?ko to radi?
saka
Mislis pravi alat?
Javi se Bati, skoro je napravio jednu wink.gif
Glogi
javice se bata ovde............ajde bato!
bata
Evo me! Kazi sta te konkretno interesuje!? Masina je sastavljena i radi se kod Fandja sirenje rubova!
Glogi
E to me interesuje,ima li ko blize?

Jel se ostecuje farba kad se izvlaci?
bata
Zavisi koliko siroko se ide! Za manje intervencije se moze posluziti i fenom a za vece ako ispuca boja mora se ici na farbanje! Sve zavisi i od boje kakva je!

Nemas nista blize! Jedino ako uskoro zavrsim jos jednu (a trenutno me mrzi i u guzvi sam) onda ce biti i u Tovarisevu kod Backe Palanke! biggrin.gif
dandy
Da da,,,osposobili smo obadvije,,,i za 5 i za 4 rupe, hahaha...dobra naprava....
Kao sto rece bata, ne puca farba,,,,pri manjim zahvatima,,,i kvalitetnom limu ruba,,,neki dan probali na yugu, i njemu se siri komplet limarija od prozora pa nanize,,,tako da je neupotrebljiva na tim kolima hahahha,,,tanak lim,,,
saka
Odkud ti to da je na yugu tanak lim? Probaj da ga seces makazama, da vidis koliko tesko ide biggrin.gif
dandy
ma znam da je debeo zato sam i rekao u sali tanak lim hahha...pa da je tanak lako bi se savijao a na njemu ko da je od betona, i nece rub nikako da ide, cijelo krilo hoce ali rub nikako
xoxo
E sa tom alatkom brat mi je pricao da on u nemackoj ocas posla izvuce rubove
ZaX
Stavio jučer šire gume na mog nissana (255/40/17") što je u kombinaciji sa mojim +22 9" felgama dovelo do laganog struganja po rubnjacima.
U pauzi između 2 kave g. Edvard Galić i ja smo obavili proširenje rubnjaka - po japanski...pogledajte video

IPB ImageClick here to see Video

I kome sad treba ona sprava? rolleyes.gif
dandy
dobar fazon, ali moras priznati da se ovdje radi o jako malim izmjenama, tj jako malom prosirenju rubova, jer su ti vec prosireni i u pitanju je bilo samo dorada,,,
Ova alatka sto smo napravili moze da prosiri rubove za vise od 5 cm, naravno da tada mora da se farba ali za manja sirenja nema ostecenja farbe, slikacu ovih dana pa cu da pokazem kako izgleda
ZaX
QUOTE(dandy @ Apr 12 2007, 23:44 ) [snapback]140172[/snapback]

dobar fazon, ali moras priznati da se ovdje radi o jako malim izmjenama, tj jako malom prosirenju rubova, jer su ti vec prosireni i u pitanju je bilo samo dorada,,,

Nije bila u pitanju dorada i rubnjaci na autu su bili serijski do tada.

LP

ZaX
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.