You are not registered yet. Please click here to register!

IPB
> Welcome To Tuning & Styling Forum, Guest
Guest, by registering on our forums, you will have access to many other sections than you currently do. So, why wait? Come join us today!

Prompt closes in 60 seconds

Collapse

> Affiliates [ View All | Link-us ]

MasterMix Magnat Burina.net ALL 4 CAR Arena No1 Magnat NovaSpeed Chip Tuning Airbrush Studio Mixer Autocentar.RS Magnat "Smart Design" Folije Magnat Magnat MasterMix Magnat Airbrush Studio Mixer Magnat MasterMix "Smart Design" Folije Burina.net 

Welcome Guest ( Log In | Register )

Important Announcement:
Dobrodošli, poštujte pravila i uživajte smile.gif

Svi članovi u grupi "Nepredstavljeni" bi trebali da se predstave kako dolikuje ovde:
http://www.tuningstyling.net/forum/predsta...lanova-f14.html

u međuvremenu im je ukinut search i PM kako bi ih podstakao na to.

Reply to this topicStart new topic
> Mariopics 2009 Koe Runda Iv
bojan325i
post Aug 25 2009, 20:59
Post #1

Group: Stage: Drift
Member No.: 104.529
Grad: Beograd
Ime i Prezime: Bojan Kurbalija
Automobil: BMW 335 e30

1. Kerényi Ádám (H) - BMW E36 M5
2. Szerencsés István (H) - BMW E36 M3
3. Bojan Kurbalija (SRB) - BMW E30 V8
4. Stathis Papargiropoulos (GR) - Toyota AE86

EVO MALO IZVESTAJA; Krenuli smo u cetvrtak uvece jer se u petak vozi ne zvanicni trening a u subotu trening,kvalifikacije i twin uvece u kasne sate .Isli smo u sastavu VUK, CVRLE I JA auto smo vukli KAMPEROM tako da je put bio prica za sebe .Kada smo stigli tamo ujtru docekani smo super od strane organizatora i samih vozaca.Prva voznja tj. proba protekla je super u tom danu jos par dobrih treninga i sve to zabelezeno sa dve kamere sa kola i pored staze sa raznih mesta .Uvece kada je sve zavreseno seli u Kamper pustili na tv-u snimak i rezimirali sta i kako za sutra .Sutra ujtru svanican trening i kvalifikacije ,na kvalifikacijama visoko 9 mesto od 60 takmicara .Uvece sledi twin drift ;;u prvom duelu dobijam madjara sa 325 turbo e30 bmw-om dobijam ga 10;0 10;0 ,druga runda bmw e30 v8 4.4 twins jako dobar drifter ali i njega pobedjujem tako sto sam ga maximalno pristikao i vozio na samo par cm od njega i usled toga on udara u zid i totalno unistava auto ,treca runda s14 400 ks drifter iz UKRAJNE sampion tamo u tom podrucju auto fenomenalno sredjen bolje nego ZAX-OV nisan ,prvi put nereseno u drugom krugu ja odnosim pobedu ,cetvrta runda covek sa bmw-om e36 jako slican auto kao ADAMOV BMW covek je u vrhu kod njih prvi krug covek pravi veliku gresku na prvoj krivini gde se ide preko 120km/h suvise se zanosi i ja da nebi napravio sudar kocim jako i pravim anderstir i to je bio kraj nazalost to je bilo u polu finalu ,za bitku za trece mesto dobijam STATISA PAPARGILOPULOSA GRKA sa toyotom koja u odnosu na KG od 2008 dozivela velike promene na bolje auto ima 320ks vozi se na 17' 235/45 17 fenomenalan auto ,prva krug nereseno u drugom krugu ja odnosim pobedu i penjem se na postolje kao trece plasirani sasvim zasluzeno ovo kazem jer su mi to rekli i sudije i MAJK i jos dosta ljudi koji su bili tu pored nas LASLO I ADAM RADIR .DA NE NABRAJAM VISE ...konkurencija nikad jaca TODOR DUNEV ispao u prvom krugu ja sam njegovog protivnika pobedio u sledecem krugu toliko o konkurenciji sta vise reci ........

dobio sam i nagradu publike ,nagradu za najvecu brzinu ADAM ULAZNA 82KM/h A MOJA 97KM/h nagradu za najextremnijeg vozaca ,i jos nesto moralo je proci na 10cm od zida i upaliti lampu i to sam jedini uspeo cak sam upalio i trubu mislim sve u svemu bio je moj dan .....treca sreca na MARIOPICSU .....

HVALA I ATC ZA POMOC

Profile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
strokan
post Aug 25 2009, 22:13
Post #2

Group: Stage III
From: Bezanija
Member No.: 109.658
Ime i Prezime: Stefan
Automobil: Opel Kadett E 2.0 16v

Sta reci sem svaka cast! (IMG:style_emoticons/default/clap.gif) (IMG:style_emoticons/default/clap.gif) (IMG:style_emoticons/default/clap.gif)
Dogodine prvo mesto (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Profile CardPM
+Quote Post
DiVljAciNA
post Aug 26 2009, 14:55
Post #3

Group: Stage III
Member No.: 115.539
Ime i Prezime: Nemanja!!!!!!
Automobil: fiat stilo 1.9 JTD 115 ks

Samo napred (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) svaka cas............. (IMG:style_emoticons/default/cool.gif)

Profile CardPM
+Quote Post
Mixy
post Sep 1 2009, 12:01
Post #4

Group: Stage: Stock
From: Leskovac
Member No.: 109.373
Grad: Leskovac
Ime i Prezime: Milos Jovanovic
Automobil: BMW 316i

Tsuiso Hunter! (IMG:style_emoticons/default/thumbup.gif) Najbolji si!

Profile CardPM
+Quote Post
Drift_macak
post Oct 27 2009, 16:19
Post #5

Group: Stage: Stock
Member No.: 112.039
Grad: Novi Sad
Ime i Prezime: Nemanja Pavlovic
Automobil: Keeway Huricane 50cc

svaka cast boki samo napred!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Profile CardPM
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Collapse

> Affiliates [ View All | Link-us ]

MasterMix Magnat Burina.net ALL 4 CAR Arena No1 Magnat NovaSpeed Chip Tuning Airbrush Studio Mixer Autocentar.RS Magnat "Smart Design" Folije Magnat Magnat MasterMix Magnat Airbrush Studio Mixer Magnat MasterMix "Smart Design" Folije Burina.net 

RSS Lo-Fi Version Time is now: 9th September 2010 - 15:21