You are not registered yet. Please click here to register!

IPB
> Welcome To Tuning & Styling Forum, Guest
Guest, by registering on our forums, you will have access to many other sections than you currently do. So, why wait? Come join us today!

Prompt closes in 60 seconds

Collapse

> Affiliates [ View All | Link-us ]

MasterMix Magnat Burina.net ALL 4 CAR Arena No1 Magnat NovaSpeed Chip Tuning Airbrush Studio Mixer Autocentar.RS Magnat "Smart Design" Folije Magnat Magnat MasterMix Magnat Airbrush Studio Mixer Magnat MasterMix "Smart Design" Folije Burina.net 

Welcome Guest ( Log In | Register )

Important Announcement:
Dobrodošli, poštujte pravila i uživajte smile.gif

Svi članovi u grupi "Nepredstavljeni" bi trebali da se predstave kako dolikuje ovde:
http://www.tuningstyling.net/forum/predsta...lanova-f14.html

u međuvremenu im je ukinut search i PM kako bi ih podstakao na to.
14 Pages V   1 2 3 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Tng (lpg), opste prepucavanje u vezi plina...
rista car
post Jun 19 2009, 16:33
Post #1

Group: Stage I
Member No.: 115.035
Grad: leskovac
Ime i Prezime: miljan ristic
Automobil: toyota corolla 91 bratova

he he (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) moja toyota corolla 1.3 '91 malo trosi a i moj brat je pametan pa je ugradio plin pa sad kad sipa za 1000 dinara ne izlazi iz auta a plinu nigde kraja.
koliko malo trosi majkin upaljac je za toyotu potrosac godine.

plin is the best benzin in the world

Profile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Loud Car Driver
post Jun 19 2009, 16:48
Post #2

Group: Stage II
From: B.K.
Member No.: 107.907
Grad: B.K. II
Ime i Prezime: Vlada
Automobil: Yugo Tempo 1.6

QUOTE (rista car @ Jun 19 2009, 17:33 ) *

Jes' ti siguran u ovo sto si napisao?
Procitaj potpis Black Wolf-a i sve ce ti biti jasno. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Profile CardPM
+Quote Post
Mr.BMW
post Jun 19 2009, 19:41
Post #3

Laff

Group: Stage: Extreme
Member No.: 106.588
Grad: Jagodina Angeles
Ime i Prezime: Djordje Miljkovic
Automobil: Bmw e34 M50B25

pi**e povecavaju plin 42,5 din.

Profile CardPM
+Quote Post
Speedy
post Jun 19 2009, 23:05
Post #4

Speed freak ;)

Group: Stage IV
From: majur|4 tocka|
Member No.: 106.485
Grad: Majur kod Sapca
Ime i Prezime: Radmilo Djeric
Automobil: Opel kadett suzana

QUOTE (Loud Car Driver @ Jun 19 2009, 17:48 ) *
QUOTE (rista car @ Jun 19 2009, 17:33 ) *

Jes' ti siguran u ovo sto si napisao?
Procitaj potpis Black Wolf-a i sve ce ti biti jasno. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

to stoji i kod mene u potpisu...al zamisli sad ovako...napravim 100 km da odem po deo za neki auto i potrosim 1000 din benzina...a na njemu zaradim 10 jura sto ga ugradim ???gde mi je tu isplativost?
dajem cist primer...meni treba 1000 din benzina na 100km...a takodje isto mi treba oko 10-11l plina...to je sve cca 450 din...sto je mnooooooooogo jeftinije...
meni se ne isplati da se vozikam na benzin jer je jaci auto i te fore...nego mi je ekonomicnost... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Profile CardPM
+Quote Post
YUgisa
post Jun 20 2009, 07:54
Post #5

Group: Stage III
From: Subotica
Member No.: 113.615
Grad: Subotica
Ime i Prezime: Slobodan Vojnic Hajduk
Automobil: Yugo 1.1EFI

Ja sam racunao ovako, ako ugradim plin u Yuga, pocecu da stedim tek kroz 10godina... Posto kod mene ide sekvent, ona ga pali na benzin, i vozis na benzin dok se ne zagreje, kad se zagreje, on ga prebaci na plin... Opet kad ga guras u obrtaje, kod max snage, opet prebaci na benzin, a moja voznja je sastavljana, od normalne voznje (brze od 80% ostalih ucesnika) dok se greje, i od mahnitalog stiskanja pedale gasa do patosa kad se zagreje, sto bi znacilo, vozio bi na plin kad stojim na leru (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

A inace, ne znam sta se plinasi stalno bune, vama skoci za 2din, a nama benzin 4... A i imate srece u gluposti, drzava je donela uredbu zbog vas (onda kad je jednom cena benzina padala 2 puta brze od plina, cini mi se da je benzin bio oko 83din a plin oko 56) da plin iznosi 50% cene benzina, i onda ste se bunili kad to tako nije bilo a sad se nebunite sto nije tako...

Profile CardPM
+Quote Post
bata
post Jun 20 2009, 09:39
Post #6

Group: Banned
From: Tokio
Member No.: 100.427
Grad: Backa Palanka - Beograd
Ime i Prezime: Miladin Panic

QUOTE (YUgisa @ Jun 20 2009, 08:54 ) *
Opet kad ga guras u obrtaje, kod max snage, opet prebaci na benzin, a moja voznja je sastavljana, od normalne voznje (brze od 80% ostalih ucesnika) dok se greje, i od mahnitalog stiskanja pedale gasa do patosa kad se zagreje, sto bi znacilo, vozio bi na plin kad stojim na leru (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

A koji je ovo plinski uredjaj? Nesto si ti malo pobrkao loncice! Jednom kada prebaci na plin on uvek radi na plin sve dok ne ugasis auto ili ako nestane plina ili sam prebacis na benzin! Ne znam odakle ti ova tvoja verzija da u visokim obratjima on prebacuje na benzin jer onda ne bi bilo isplativo voziti na plin! Jos pogotovo sto sekvent ima svoj komp koji pravi smesu!

Profile CardPM
+Quote Post
16_Valve_
post Jun 20 2009, 10:20
Post #7

Member No.: 113.041
Grad: Zrenjanin
Ime i Prezime: Milos Mecavin
Automobil: Golf 3 GTI 16v, Golf 3 VR6, Renault Clio 1.4 Energy, Fiat 850 Sport Coupe

Ja sam racunao ovako, ako ugradim plin u Yuga, pocecu da stedim tek kroz 10godina... Posto kod mene ide sekvent, ona ga pali na benzin, i vozis na benzin dok se ne zagreje, kad se zagreje, on ga prebaci na plin... Opet kad ga guras u obrtaje, kod max snage, opet prebaci na benzin, a moja voznja je sastavljana, od normalne voznje (brze od 80% ostalih ucesnika) dok se greje, i od mahnitalog stiskanja pedale gasa do patosa kad se zagreje, sto bi znacilo, vozio bi na plin kad stojim na leru (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

A inace, ne znam sta se plinasi stalno bune, vama skoci za 2din, a nama benzin 4... A i imate srece u gluposti, drzava je donela uredbu zbog vas (onda kad je jednom cena benzina padala 2 puta brze od plina, cini mi se da je benzin bio oko 83din a plin oko 56) da plin iznosi 50% cene benzina, i onda ste se bunili kad to tako nije bilo a sad se nebunite sto nije tako...

Nisam cuo da postoji takav plinski uredjaj koji u visokim obrtajima prebacuje na benzin... Onda niko ne bi ugradjivao plin, da je to tako...

Jugisa, jel imas plasticnu usisnu granu na Yugu?

Profile CardPM
+Quote Post
YUgisa
post Jun 20 2009, 11:27
Post #8

GLedao sam davno reklamu, kad su to rekli da se u rezimima maximalne snage prebacuje na benzin... A razlog za to je predpostavljam sto plin sporo gori pa nema dovoljnu snagu na visokim obrtajima...

A sto se tice ko bi ugradjivao plin, pa da bilo ko zeli da vozi pri najvecnoj snazi motora, nebi ugradjivao plin...

I nemam plasticnu usisnu granu, metalna je...

Profile CardPM
+Quote Post
Mr.BMW
post Jun 20 2009, 12:32
Post #9

Laff

Group: Stage: Extreme
Member No.: 106.588
Grad: Jagodina Angeles
Ime i Prezime: Djordje Miljkovic
Automobil: Bmw e34 M50B25

A inace, ne znam sta se plinasi stalno bune, vama skoci za 2din, a nama benzin 4... A i imate srece u gluposti, drzava je donela uredbu zbog vas

Cek cek sad se delimo u neke grupe?Mislis ja bi voleo da vozim na plin??Kako je fabrika propisala trebalo bi se voziti,na benz.Ali to zadovoljstvo nam uskracuju ovi lopovi iz vlade,tako da jbg-a.Shto se tiche tog povecanja za 1-2-3 din "moramo se" odmah buniti jer jedino to je ostalo da kazem normalno(plin),jos fali da i tu cena ode u nebesa i jbg...

Profile CardPM
+Quote Post
rista car
post Jun 20 2009, 19:32
Post #10

Group: Stage I
Member No.: 115.035
Grad: leskovac
Ime i Prezime: miljan ristic
Automobil: toyota corolla 91 bratova

al ljudi nije problem da je gorivo dobro pa ajde da je ta cena al gorivo nista ne valja . a kad gorivo ne valja onda se trosi vise goriva jer je slabije.

moja toyota ideeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee kao luda a na benzin kad ga prebacimo
jos bolje ideeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.

the plin is the best gorivo in world.

Profile CardPM
+Quote Post
16_Valve_
post Jun 20 2009, 20:03
Post #11

Automobil: Golf 3 GTI 16v, Golf 3 VR6, Renault Clio 1.4 Energy, Fiat 850 Sport Coupe

QUOTE (YUgisa @ Jun 20 2009, 12:27 ) *
GLedao sam davno reklamu, kad su to rekli da se u rezimima maximalne snage prebacuje na benzin... A razlog za to je predpostavljam sto plin sporo gori pa nema dovoljnu snagu na visokim obrtajima...

A sto se tice ko bi ugradjivao plin, pa da bilo ko zeli da vozi pri najvecnoj snazi motora, nebi ugradjivao plin...

I nemam plasticnu usisnu granu, metalna je...

Vidi, ne postoji plinski uredjaj koji prebacuje na benzin kada se "Ulazi" u vece obrtaje. Buba mog tate ima ugradjen prvoklasan LandiRenzo sekvent plinski uredjaj koji je kostao 850 evra. Auto se uvek pali na benzin, kada dostigne odredjenu temperaturu, prebacuje ga na plin. U svakom trenutku mozes pritiskom na dugme da prebacis na benzin ukoliko zelis. Sto se tice tvoje konstatacije da plin nema dovoljnu snagu na visokim obrtajima, Buba ide identicno i na benzin i na plin. Nisu to vise uredjaji za 200 evra koje stavljaju razni "Majstori"... Buba trosi plina isto koliko i benzina... Jos jedan primer, moj bivsi bx sa 150ks je isao isto i na benzin i na plin, ugradjen je isti uredjaj...

Koliko vidim, tvoj jugo je ajnspric, ali posto nemas plasticnu usisnu granu, ne moras da stavljas sekvent. Evo kako moj golf, prethodni vlasnik je u njega ugradio obican uredjaj (Lovato-koji bas i nije nesto), i evo nema problema. Auto je dobro ustelovan, skoro da nema razlike u voznji benzin/plin. E sad, potrosnja plina je mozda za jedno 2-3 litre veca, ali taj nedostatak se resava sekventom.... Mozes ti da napravis da ti on na plinu ide bolje nego na benzinu, ali ce ti potrosnja drasticno skociti....

Profile CardPM
+Quote Post
YUgisa
post Jun 20 2009, 21:07
Post #12

Slusaj, bilo ili ne takvog sitema, mozda sam ja pogresno cuo, sad nebitno... Plin sporije gori, i njega mozes samo vise trositi da bi imao istu snagu...Plin ima oko 89 oktana, a benzin nekih 91-2 oktana... I cime si ti merio da ide jednako na benzin i na plin?

A moj Yugo ima multipoint sistem ubrizgavanja, i na njega nemozes ama bas nikako ugraditi venturi sistem plina a da to radi bar i malo prihvatljivo... Sem ako netrazis da bude sto jeftinije i ekonomicnije i da zaboravis na to da ces ikad da ubrzavas... Kao prvo, stavlja se restrikicja na usis kako bi se dobio venturi efekat, koji davi motor kad radi na benzin, ECU onda brljavi, auto jedva ide, gubis bas bas osetan procenat snage (1.3EFI sa venturijem nemoze nikako da stigne 1.1EFI na benzin, tj ne EFI, nego ni karbu nemoze da pridje), moras jos dodatno da zatvaras usis pre filtera jer je nemoguce ustelovati plin, trosi plin ko pomahnitao (pa i oko 50% vise nego benzina) bez davljenja usisa, ako mu zavrnes plin, onda tek nece da ide... Iz iskustva jednog lika, na venturi je isao EFI tako dobro kao na benzin (pre ugradnje) kad je trosio 17l plina umerene voznje (ispod 3000obrtaja)... A moj potrosi do 11l benzina kad ga stiskam do kraja... Umerenu voznju nikad nisam merio... Ali dok sam polagao voznju, pricao sam sa mojim istruktorom voznje, i on je imao 1.1 EFI koji je koristio kao automobil auto skole i trosio je citavih 6l benzina kad se vozio do 3000obrtaja...

Profile CardPM
+Quote Post
Black Wolf
post Jun 20 2009, 23:17
Post #13

Member No.: 106.222
Grad: Beograd - Zemun
Ime i Prezime: Vukasin
Automobil: Opel Astra G 1.6

Pa ako toliko furate na foru ekonomicnosti onda je jos ekonomicnije da vozite trotinet. Ali ne - bicemo selektivno ekonomicni.
Dobro, uredu, postujem ... ali kazem - neka hvala. Radje cu da vozim manji auto ili da ne vozim uopste, nego da ugradjujem plin, koji mi je krajnje bzv resenje.

Kao u "majstorskoj radionici", kada onom "nakupcu" mesto pumpe stavi kantu benzina na krov da gorivo ide slobodnim padom.
"Sta ce ti pumpa! To su smislili trgovci da uzmu sirotinji pare!"

Na to smo se smejali, a plin nam je sada "pa normalno". Prosto na neke stvari pristajes kada se uhvatis u kolo sa autom. Jbt, kosta, ali to si znao kada si ga kupovao ili kada si mastao o istom. A ako ti je skupo, pa niko te ne tera da se vozas ... eno je stanica iza coska.

Profile CardPM
+Quote Post
16_Valve_
post Jun 21 2009, 01:01
Post #14

Black Wolf, koji auto imas, koliko ti trosi i koliko km godisnje prelazis?

Vidi se da vecina ljudi jos plin zamislja ovako: Smrdi ceo auto na gas, trosi 20l, nikako ne ide, itd.... Ako neko moze da mi navede 3 razloga zasto je plin bezveze resenje, svaka mu cast....

Profile CardPM
+Quote Post
Black Wolf
post Jun 21 2009, 04:17
Post #15

Member No.: 106.222
Grad: Beograd - Zemun
Ime i Prezime: Vukasin
Automobil: Opel Astra G 1.6

Imam Astru G 1.6, trosi 10l po gradu ... nisam siguran za godisnju kilometrazu, ali recimo 15.000 km.

Ok, kapiram, mozda nisam najpodobniji da govorim lose o plinu jer nisam u situaciji da razmisljam o istom, i shvatam ja svu njegovu ekonomicnost, sve to stoji. Samo iznosim svoje licno i personalno misljenje. Nikoga ne napadam. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

A ono sto hocu da kazem da je za mene "bzv resenje" jer moras da ga budzis, strpas veliki tank koji ti zauzme pola gepeka, busis i proturas nove cevi, zice i sl ... da je fabricki namontiran, ne bih imao nista protiv. Ali ovo budzenje radi ekonomicnosti mi se nikako ne svidja. Pa to mu dodje kao da seces patos i tociljas se nogama, jer - ekonomicnije je.

Kupio si auto jer ti treba, jer ga zelis, jer si besan ... nije bitno. I svestan si da auto nije jeftina stvar i da ce trositi pare. Pa cemu onda kukanje za tom istom potrosnjom? Znas u kakvo si se kolo uhvatio. Hoces onda sutra da rokas selotejp mesto lepka jer je ekonomicniji?
Sto se mene tice postoje granice preko kojih ne idem ... i plin je za mene ta granica i gledam na njega kao na skrnavljenje. Naravno, i meni je skupo gorivo, i ne volim sto je sve skuplje, ali boze moj, nisam ja kriv za to, i zato teram dalje nadajuci se da ce biti bolje, pa dokle moze ... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Moje misljenje ...

Ziveli. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Profile CardPM
+Quote Post
YUgisa
post Jun 21 2009, 06:56
Post #16

Black Wolf, ces da dobijes pice od mene kad budes u SU (IMG:style_emoticons/default/cool.gif)

Tri razloga zasto plin nevalja:
1. Flasa zauzima veliki prostor, a ako kazete ono, pa stavi umesto rez tocka, ne nepokusavajte, jer gde rezervni tocak onda da ide? (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
2. Vrlo tesko ces ga kvalitetno ugraditi... Od ljudi koje licno poznajem, jedino su zadovoljni oni (tj auto ide jednako brzo i isto trosi i plin i benzin) koji voze ko penzoneri... Verovatno zato sto se na nizim obrtajima teze uocava razlikau potrosnji i snazi motora...
3. Cena i performanse, za te pare ja cu se voziti 10 godina a pitanje je kako ce biti onda stanje... Za ljude koji voze kratke relacije, plin i niji neko resenje... Sekvent je skup i ajd neka je ista potrosnja i snaga, venturi na automobile sa metalnim granama je s**anje... TO cak kazu i ovi sto ugradjuju... Za taj sistem pored onolikih problema uopste se neisplati ga ugraditi... A na sisteme za karbove, pa sta reci, isto u velikom slucaju problemi, ili neide ili ide a puno trosi, ako ustelujes na plin, nece na benzin da radi, koliko je jeftin, toliko je neekonomican...

I neki nevezan razlog za ovo, bezbednost... Nedo bog da si slucajno zakacio negde crevo za plin (a moguce je na nasim rupama) i da ne pimetis da curi na vreme... Nedavno je jedna zena umrla u SU od curenja plina... Ili da se spicis, pa te nesto spici od pozadi, stisne flasu, ona krene da ispusta plin na ventilu (da bi samjnila pritiska, krene nesto da varnici i zapali plin a ti u kolima... Ili makar da si pusio pa da te neko spicio... Jer ja se uopste nebrinem da cu ja mojom voznjom spiciti ja se vise brinem da ce neki idito meni da se u gepek zabije...

Ajd sad ti meni, 16oventilac daj 3 razloga zasto plin od benzina...

Ja prelazim nekih 5000km godisnje, i ako bas nemam za benzin, idem bajsom, mada u 95% slucajeva kad imam zelju da se vozim, nije mi problem sesti u kola...
A da brinem na potrosnju NE... Sad trosi 11, i planiram samo vise da trosi, jer da razmisljam kako da bude ekonomicniji, nebih razmisljao o novoj usisnoj grani sa 4 leptira, tj svaki leptir za jedan cilindar, druga bregasta...

Profile CardPM
+Quote Post
JAPAN POWER
post Jun 21 2009, 09:57
Post #17

From: BG
Member No.: 110.185
Grad: BG
Ime i Prezime: MARKO
Automobil: MAZDA 6,FIAT BRAVO

evo i ja da prokomentarisem...imam automatski brc sekvent najbolji model sto moze da se ugradi kod nas i auto mi ide na plin warp 9...trosi izmedju 11 i 12l sa upaljenom klimom po gradu (imam 2000 kubika)...pre sam mislio da je plin njesra ali sam promenio misljenje cim sam video kako ide na plin i da je potrosnja super...a to da zakacis crevo pa da plin curi pa da se ugusis u kabini pa trt-mrt to je bez veze...naravno da moze da se desi kod onih koji voze na plin koji im je ugradjivao komsija koji preko noci radi u pekari a danju ugradjuje plin iz hobija i vozaca koji zele da ustede pa ne stavljaju u svoja vozila plin adekvatan njihovom motoru pa tu posle dolazi do problema...sto se tice velike boce ja imam onu umesto rezervnog tocka i nosim sprej za krpljenje gume koji mi je dovoljan kad se vozim po gradu da izdrzi do vulkanizera kojih ima na svakom cosku...kad idem na put turim copavac pozadi i resena stvar...posto nam je benzin gori od one rakije sto je pravio onaj lik pa otrovao gomilu ljudi lepo cepam na plin i vise se brinem da se benzin ne zapali nego plin...uglavnom ja sam zadovoljan i koliko god da sam se naslusao prica rekla-kazala o plinu dok sam nisam probao i vozio nisam mogao da imam sigurno misljenje...sad mi je ekstra sto imam ugradjen gas jer se vozim jeftino i auto ide super...odosmo u off jer ova tema prelazi u raspravu plin-benzin...ako cemo vec da komentarisemo o tome da otvorimo novu temu...toliko od mene...fala na paznju...

Profile CardPM
+Quote Post
Kamikaze
post Jun 21 2009, 15:16
Post #18

Aj Ti Men

Group: [Admin]
From: Zarkovo
Member No.: 5
Grad: Beograd
Ime i Prezime: Igor Jovanovic
Automobil: Opel Vectra A 2000 4x4 16v

Ajde da kazem i ja koju....

vozim auto koji vozim vec 5 godina, zadnje 4.5 godine vozim na plin od toga
2 godine sam imao Lovato Venturi uredjaj - najobicniji za karburature zbudzen na moj auto (tada nisam imao za sequent), cilindricna boca od 60l u gepeku zauzimala dosta mesta ali je i dalje bilo dovoljno za sve sto treba.., uz dosta muke i podesavanja i taj plin je radio kako treba.... auto je isao solidno uz neke male gubitke snage sto se i nije previse osecalo na 150+ KS, sto se tice tih mitova i legendi kako ces da se zapalis, eksplodiras i slicno mogu reci da je to sve glupost... meni su 2x pucale plinske cevi u motornom prostoru zbog losih nosaca motora i plin se osecao da pusta ali se ama bas nista desilo nije....

zadnje 2.5 godine vozim Zavoli Sequent, tada sam ga platio 850Eur, i mislio sam da ce biti bolje od obicnog ali nisam ni bio svestan koliko ce to bolje biti.... uz kompletna podesavanja auto ide barem 20% bolje na plin nego na benzin... ko ne veruje moze da pita one koji su se vozili samnom. Za ove 2.5 godine nisam imao nijedan jedini problem da moze tako da se nazove, zezala me je lambda sonda i to mi je dizalo potrosnju ali nista sem toga. boca je kod rezervnog tocka 45l i nosim sprej isto koji sam iskoristio samo 1x u sred one cice zime i odvukao se do vulkanizera i zavrsio sta je trebalo... taj plinski uredjaj je sam sebe isplatio barem 3x do sada posto sam presao poprilicno s obzirom da auto svakodnevno koristim.

potrosnju sam napisao u temi za to...

Daklem svi vi koji ne znate razlike izmedju danasnjih uredjaja i nekadasnjih na osnovu kojih su nastale sve te glupe price... raspitajte se i proucite malo bolje tematiku pre nego sto pocnete da pricate gluposti. svako ko prelazi iole ozbiljnije kilometraze i ko auto koristi svakodnevno, sto za posao sto privatno ce vam reci da je plin nesto sto stedi novac (koji onda mozete upotrebiti za druge stvari - muziku,vesanje,farbanje itd. itd.), a pri tome ne postoji nijedna negativna razlika u odnosu na benzin vise...

Profile CardPM
+Quote Post
m5lpg
post Jun 21 2009, 15:58
Post #19

Group: VIP
Member No.: 113.617
Ime i Prezime: Radeta Ranko
Automobil: BMW M5 & 528 & manta

Ja vozim na gas i to M5 e34 ( maks brzina 305 km/h na gasu dok na benzin 295km;h)
528 e39 ( maks brzina 230 kmh na gasu dok na benzin 240 kmh)
opel astra 16 16v ( maks brzina 195 kmh na gasu dok na benzin 185 kmh)

A da porucim yugisi najverovatnije ima neki nepoznat EFI motor u jugicu cim mora na max obrtajima na benzin.
Sistemi podrzavaju :
4 cilindra max do 195 kw
6 cilindar max do 300kw
8 cilindara do 400kw
10 cilindara do 500 kw
i 12 do 600 kw .
Tako da to na max obrtajima da predje sa gas na benzin mozda samo kod losih uredjaja

Profile CardPM
+Quote Post
Antonio
post Jun 21 2009, 16:59
Post #20

Member No.: 104.560
Ime i Prezime: Nikola
Automobil: Citroen GS

Problem je i to sto kod nas prodaju na pojedinim mestima plin slabijeg kvaliteta.

Profile CardPM
+Quote Post

14 Pages V   1 2 3 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Collapse

> Affiliates [ View All | Link-us ]

MasterMix Magnat Burina.net ALL 4 CAR Arena No1 Magnat NovaSpeed Chip Tuning Airbrush Studio Mixer Autocentar.RS Magnat "Smart Design" Folije Magnat Magnat MasterMix Magnat Airbrush Studio Mixer Magnat MasterMix "Smart Design" Folije Burina.net 

RSS Lo-Fi Version Time is now: 9th September 2010 - 15:34