Licno sam izbrojao 13, a da su to sve ljudi koje znam. Od toga su dva
mladica izgubila zivote, obojca su bili moji prijatelji, a dvojca su doziveli teske telesne povrede.
Milos Djordjevic, inache rodjeni brat od Sonje, koja je vozila belu Vektru i chlan je MTC-a, je bio 1989. godishte. Poginuo je na skuteru dok je na raskrsnici u Kostolcu na semaforu skretao desno, a udarila ga je zena koja je proshla kroz crveno. Sahranjen je u subotu.
Zeljko Marjanovic (1985), vozio je Mitsubishi Eclipse i bio je takmichar na odrzanom Midnight Tuning Show-u, prebrzo je uleteo u krivinu u selu Mailovac (kod Pozarevca) i nije izasao iz nje. Sahrana je danas. Suvozac je u teskom stanju. Detaljnije ovde.
http://www.glas-javnosti.co.yu/danas/_slike/001Micubisi1.jpg
Zbog svega ovoga Midnight Tuning Club je odluchio da organizuje akciju pod radnim nazivom "Smanjite Brzinu", koja ce obuhvatati jaku medijsku kampanju na teritoriji Branichevskog okruga, kao i jedno okupljanje i organizovanje javne tribine u centru Pozarevca, za par nedelja. To okupljanje nece biti takmicarskog karaktera, nece se naplacivati ni kotizacije ni ulaz, ali o detaljima za nekoliko dana...
;)
This post has been edited by Kamikaze: 16 October 2006 - 01:56 PM

Help

This topic is locked
Watch Topic