Welcome to Tuning & Styling Forum Srbija
Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. If you already have an account, login here - otherwise create an account for free today!
Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. If you already have an account, login here - otherwise create an account for free today!
Welcome to Tuning & Styling Forum Srbija
Welcome to Tuning & Styling Forum Srbija, like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be apart of Tuning & Styling Forum Srbija by signing in or creating an account.
- Start new topics and reply to others
- Subscribe to topics and forums to get email updates
- Get your own profile page and make new friends
- Send personal messages to other members.
Zvucnici Sistemski Za Golf Iv
Started By
Tohi4you
, Feb 15 2007 01:41 PM
Posted 15 February 2007 - 01:41 PM
Zamenio bih fabricke zvucnike u golfu IV nekim boljim npr,pioneer,alpine i sl,znaci trebaju mi zvucnici koji fabricki idu u vrata + twiteri koji idu u konzolu retrovizora ili u drugom slucaju koji se montiraju negde na tablu,po mogucnosti sistemski sa skretnicom,posto ovde kod nas u selu tako nesto nema,interesuje me sta bih uzeli da ste na mom mestu,i gde bi tako nesto nabavili u cenovnom rangu 100-150 eur.Pozdrav iz Sapca
Posted 15 February 2007 - 02:45 PM
Hoces li kaciti na HU ili amp?
Posted 15 February 2007 - 08:00 PM
na HU,pioneer 6800
Posted 15 February 2007 - 10:18 PM
magnat ultra s 216 kompo,ili power plus 216 kompo. stim da znas da moras da uzmes i prstenove (ringove,ili distancijale...) za golf 4.na HU,pioneer 6800
zato se obrati stuparu
ili uzmes magnat car fit 216 universal i uz njih dobijes te ringove
Guest_Milan Stupar_*
Posted 15 February 2007 - 10:44 PM
Guest_Milan Stupar_*
Alpine legende SXS 1757 i UZIVAS
Sto kaze Pele, i ACV prsenove i
Sto kaze Pele, i ACV prsenove i
Posted 16 February 2007 - 07:19 AM
Ostavi napred fabricke, nazad napravi novu tablu i ubaci elipse...
Tako sam bar ja uradio...
Mozes i napred da stavis fabricke zvucnike iz bolje opremljenih golfova ili passata (veci nivo opreme - jaci i kvalitetniji zvucnici). Uglavnom philipsovi.
Mozes i napred da stavis fabricke zvucnike iz bolje opremljenih golfova ili passata (veci nivo opreme - jaci i kvalitetniji zvucnici). Uglavnom philipsovi.
Posted 16 February 2007 - 08:33 AM
Zamenio bih fabricke zvucnike u golfu IV nekim boljim npr,pioneer,alpine i sl,znaci trebaju mi zvucnici koji fabricki idu u vrata + twiteri koji idu u konzolu retrovizora ili u drugom slucaju koji se montiraju negde na tablu,po mogucnosti sistemski sa skretnicom,posto ovde kod nas u selu tako nesto nema,interesuje me sta bih uzeli da ste na mom mestu,i gde bi tako nesto nabavili u cenovnom rangu 100-150 eur.Pozdrav iz Sapca
oslobodi pm box
Posted 16 February 2007 - 08:59 AM
Phase Linear,,, imam bas set NOVIH! tj 4 seta 165.25 i 4 seta 130.25
Posted 16 February 2007 - 09:03 PM
Inbox oslobodjen,ostavio bih prednje da nisu prosvirali i sad zvece bole usi od njih,treba se odluciti za jednu od ovolikih ponuda,ako moze pm sa brojem za kontakt,sifacca,shmajser hvala svima...
Guest_Milan Stupar_*
Posted 16 February 2007 - 11:09 PM
Guest_Milan Stupar_*
Oni obicni Isophon imaju 5W , a te koje pominjes su oko 15WOstavi napred fabricke, nazad napravi novu tablu i ubaci elipse...
0 user(s) are browsing this forum
0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Sign In
Create Account

Back to top