Cestitam i jedva cekam da se desi.
Drift King Of Europe - Kragujevac 2008 Licenca
Posted 08 December 2007 - 10:30 AM
I od mene iskrene cestitke,svaka cast momci.Dobro je da se konacno i kod nas pocnu da desavaju ovakve manifestacije,bice to sjajna promocija drifta ali i TS-a kod nas.Samo to sad dobro da se odradi
Posted 08 December 2007 - 02:16 PM
svaka cast za dobijanje licence da organizujete ovakvu manifestaciju ALI moracete da cesto podsecate ove iz skupstine grada jer verujte mi mnogo brzo zaboravljaju ono sto obecaju.U svakom slucaju bilo bi lepo da se organizuje ovako nesto u Srbiji a pogotovu u mom gradu.Jedva cekam.p0z
Posted 14 December 2007 - 01:59 PM
Bravo, bravo...
Kao prvo nemojte me pogresno shvatiti ali ovo ce biti prva prava manifestacija u Srbiji. Ne znaci da ove nase nisu dobre naprotiv sve su bile super. Ali drift nije drift ako nije na pravoj stazi, a ovo takmicenje koliko vidim ce se odigravati na posebnoj stazi i sa pravim kolima za drift.
Kao drugo ja idalje ne mogu da verujem da ce to biti kod nas. I jos nesto jel' ce biti nekih tribina ili tako nesto s' obzirom da ce cela Srbija sa okolinom doci u Kragujevac i jos ko zna ko iz Evrope?
Kao prvo nemojte me pogresno shvatiti ali ovo ce biti prva prava manifestacija u Srbiji. Ne znaci da ove nase nisu dobre naprotiv sve su bile super. Ali drift nije drift ako nije na pravoj stazi, a ovo takmicenje koliko vidim ce se odigravati na posebnoj stazi i sa pravim kolima za drift.
Kao drugo ja idalje ne mogu da verujem da ce to biti kod nas. I jos nesto jel' ce biti nekih tribina ili tako nesto s' obzirom da ce cela Srbija sa okolinom doci u Kragujevac i jos ko zna ko iz Evrope?

Help

Watch Topic