Osecam duznost da obavestim clanove ovog foruma da je nadjen covek koji je varao ljude na jednom drugom forumu, a on je i ovde kod vas clan. Postoji mogucnost da ima i ovde ljudi koji su prevareni pa neka vide da li se radi o istom coveku. Ovde kod vas koristi isti nick kao i tamo, ali i brdo drugih. Sve mozete videti ovde, a imate i podatke na koje mozete da kontaktirate lika, ako ste prevareni, mada mozete i ovde upotrebiti PM.
http://www.pikec-tuning.com/diskusije/view...f=7&t=15224
Page 1 of 1
Vezano Za Prevare
Posted 10 February 2010 - 10:05 AM
Iscitao sam ceo topic i sve oglase...svaka cast, ti si verovatno ovan u horoskopu ;)
EDIT: Izvinjavam se za off ;)
EDIT: Izvinjavam se za off ;)
This post has been edited by boza45: 10 February 2010 - 10:13 AM
Posted 10 February 2010 - 10:10 AM
Molim vas bez prevelokog offa i neka se jave svi koji su eventualno prevareni a nisu se vec javili na drugom forumu.
Pazite nalog odnosno naziv prodavca je promenjiv ali je krajnja destinacija ista -Nis tako ako je neko prevaren od strane nekog koji mu je prodao nesto sa foruma a iz Nisa je neka napise.
Pazite nalog odnosno naziv prodavca je promenjiv ali je krajnja destinacija ista -Nis tako ako je neko prevaren od strane nekog koji mu je prodao nesto sa foruma a iz Nisa je neka napise.
This post has been edited by magnat: 10 February 2010 - 11:41 AM
Posted 10 February 2010 - 04:22 PM
Ionizedu privremeno ukinuta opcija postovanja dok se stvar ne razresi
Posted 10 February 2010 - 05:09 PM
Stvar je razresena jos sinoc. Priznao ja da je on taj isti lik koji je i ovde (jasno ukazuju telefoni sa oglasa). Sada ostaje samo da se vidi kakav ce epilog biti i kako ce se razresiti ova prica, nekako ljudski ili zvanicnom istragom policije. Dvoumljenja oko prevara i ko je to uradio vise nema, osim pitanja da li je sam to odradio ili ima saucesnike. Broj prijavljenih prevara se uvecava, a i javljaju se ljudi sa drugih foruma koji su osteceni. Ako ima takvih ovde posaljite podake o tome nekome ko ce ih sakupiti i onda cemo videti u saradnji sa ostalim forumima koliko toga ima i sta je za ciniti.
Posted 02 March 2010 - 11:47 PM
strasno stvarno cime se sve ludi bave ;) dobro je ovaj i prosao, mogao je a i trebao neko obe i ruke i noge da mu izlomi ;)
Share this topic:
Page 1 of 1

Help

Watch Topic